Paid Surveys at Home

Paid Surveys at Home
Paid Surveys at Home
är ett av de mest populära betalda undersökningsföretagen för just svenskar. Framsidan pryds av en riktigt smidig räknare där du kan räkna ut hur mycket du kan tjäna. Fyll i hur många undersökningar du gör per dag i snitt och vad du får betalt per undersökning i snitt, samt hur många dagar i veckan du jobbar. Sen får du uträknat vad du kommer att ha i månadslön på att bara fylla i undersökningar hos Paid Surveys at Home.

Hos Paid Surveys at Home kan det variera väldigt mycket vad du får betalt per undersökning som du slutför. Utöver undersökningar kan du delta i fokus grupper som också betalar pengar. Det erbjuds även telefonunderökningar mot betalning och man kan recensera filmtrailers. Som du själv ser så finns det mängder av sätt att tjäna pengar hos Paid Surveys at Home.

Paid Surveys at Home har samlat de bästa betalda undersökningar på nätet och förser dig med ett ständigt flöde att slutföra.

Riskfritt

Grundaren av Paid Surveys at Home heter Patricia Johnson och hon lovar att detta är ett helt riskfritt alternativ. Efter att du har registrerat dig så har du hela 8 veckor att utvärdera om detta är något för dig. De flesta är nöjda redan efter att ha slutfört den första undersökningen men det kan ändå kännas tryggt att ha denna säkerhet.

Summering

Paid Surveys at Home är absolut ett av de bästa programmen just nu vårt tycke. En liten trevlig funktion är att man kan ta en undersökning på prov direkt på webbsidan och på så sätt känna på lite hur det fungerar. Paid Surveys at Home skriver att de flest undersökningarna som erbjuds fungerar även för oss utanför USA men en del företag kräver att du är över 18 år. De flesta företagen som genomför undersökningar är mest intresserade av ålder, kön, relation, hur många barn man har, utbildning, inkomst samt vad man gillar att handla. En del kräver att man kan läsa och skriva på engelska men det är sällan ett problem för oss svenskar. Så oavsett var du bor eller är född så kan du göra betalda undersökningar från Paid Surveys at Home.


Besök Paid Surveys at Home och börja tjäna pengar