Paid Surveys Etc

Paid Surveys Etc
Vi har tittat lite närmare på Paid Surveys Etc och det första som vi tänkte på när vi såg namnet är att det låter lite oseriöst. På svenska så blir det ”Betalda undersökningar och sånt” vilket låter lite så där. När man tittar lite närmare på Paid Surveys Etc så säger namnet precis vad det handlar om, betalda undersökningar och en hel del runt omkring. Paid Surveys Etc tillhandahåller en databas med företag som ligger och väntar på att få sina undersökningar ifyllda. Det är stora företag som Ebay, Amazon och Walmart som alla betalar bra för att få veta vad du som konsument tycker om olika saker.

Skaparen av Paid Surveys Etc lovar på webbsidan att man kan tjäna mellan $5 och $75 per undersökning och att delta i en fokus grupp ger $50 till $150 per timme. Andra saker som erbjuds är att recensera produkter och filmtrailers.

Fördelar med Paid Surveys Etc

En stor fördel som vi upptäckte direkt med Paid Surveys Etc är att man får tillgång till en medlemssida med alla undersökningarna som man kan komma åt 24/7. Supporten är riktigt bra och det fungerar smidigt att ställa frågor om man har några. Paid Surveys Etc har en garanti där du får pengarna tillbaka under de första 8 veckorna om du inte nöjd, så säkra är de på att du kommer att tjäna pengar här. Allt man behöver göra är att kontakta support om man skulle tycka att det inte fungerar.

Andra fördelar

  • Personlig inloggning
  • Medlemskap inkluderar en gratis konsultation med en ”Success Advisor”
  • Massor av betalda undersökningar, fokus grupper och filmtrailers
  • En bonusguide för hur man maximerar betalda erbjudande
  • Bonusguide på hur man kan tjäna pengar på informationsprodukter

Fakta

Produkt namn: Paid Surveys Etc
Produkt typ: Betalda undersökningar databas
Ägare: Michelle McAllister
Pris: $34.00
Format: Direkt nedladdning
Garanti: Pengarna tillbaka första 8 veckorna om du inte är nöjd
Webbsida: PaidSurveysEtc

Paid Surveys Etc är en av de mer seriösta sajterna som tillhandahåller betalda undersökningar och det är därför vi valt att presentera dem här. Vi kommer att göra en test var 6:e månad för att säkerställa att de fortfarande hålla samma kvalitet och att det fungerar för oss svenskar.