Survey Scout

Survey Scout
Besök Survey Scout här

Survey Scout är en veteran när det gäller betalda undersökningar. Här får man lära sig precis allt man behöver för att komma igång och tjäna pengar på undersökningar. Vi har testat Survey Scout och slutfört 2 undersökningar för att se att det verkligen fungerar. Survey Scout är även granskad av Kaufman Cosumer Security Group som har granskat att detta inte är något lurendrejeri.

Survey Scout fungerar helt klart och även om det kanske inte finns lika många undersökningar för oss svenskar som en del av de andra programmen har så är det väl värt priset. Hur mycket du kan tjäna här är mest upp till dig själv och hur mycket tid du är beredd att lägga ner.

Survey Scout Support

Vi passade även på att prova supporten som skall vara väldigt bra. Survey Scout har ett eget support center där man kan logga in och ställa sina frågor. Vi testade att ställa lite frågor och fick snabbt svar på alla frågorna. Det finns även en kunskapsdatabas där man kan söka efter vanliga frågor.

Fördelar med Survey Scout

  • Höga utbetalningar
  • Bra rykte
  • Riktigt bra support

Slutord

Survey Scout är ett av de stora företagen i denna bransch och det känns verkligen. Det finns massor av information och undersökningar att göra. Kostnaden för att gå med i Survey Scout ligger på $34.95 och då är det ett livstids medlemskap man köper. Det är svårt att misslyckas att inte tjäna igen medlemsavgiften och sen kan man själv avgöra hur länge man vill fortsätta att tjäna pengar. Ett trevligt alternativ till att gå ut och skaffa sig ett vanligt extrajobb och betydligt mer bekvämt att kunna sitta hemma och jobba.


Besök Survey Scout och börja tjäna pengar