Surveys4Income

Surveys4Income
Surveys4Income är ett företag som förmedlar betalda undersökningar i hela världen. Grundaren till detta företag heter Helen Shilton och hon började själv med att göra betalda undersökningar på nätet. Hon säger att vill man tjäna riktigt bra med pengar på undersökningar så ska man göra VIP undersökningar som kan trippla eller fyrdubbla din inkomst. Sen startade Helen Shilton Surveys4Income eftersom hon hade ett så stort kontaktnät med alla företag som tillhandahåller betalda undersökningar. På webbsidan så garanterar hon att man kan tjäna mer pengar än man någonsin trodde var möjligt ($50 till $900 per dag).

Helen blev själv tvinga att ta sig i kragen för fem år sedan när hon blev uppsagd. Hon hade inga pengar och var tvungen att tjäna pengar på något sätt. Hon blev introducerad till betalda undersökningar av en vän och redan efter 5 månader tjänade hon mer pengar på undersökningar än vad hon gjorde på sitt gamla jobb.

Surveys4Income erbjuder sina medlemmar hundratals betalda undersökningar. Det finns även fokus grupper där du får ”betalt för att göra saker”. Alla företag som medverkar hos Surveys4Income har betalat för sina undersökningar. Vi har studerat Income4Surveys FAQ och hittade några frågor som är intressanta för oss svenskar.


Besök Surveys4Income här och börja tjäna pengar

Hur får jag betalt?

De flesta företagen betalar 1-2 veckor efter att du har slutfört en undersökning. Betalningen skickas antingen via check som är ganska krångligt för oss svenskar eller Paypal som är betydligt enklare.

Spelar det någon roll var jag bor?

De flesta betalda undersökningar kräver att du är minst 18 år för att få göra dem men utöver det så finns det inga krav. En del företag vill bara ha folk från USA som gör deras undersökningar men de flesta vill ha folk från hela världen. Man kan enkelt se innan man sätter igång vilka företag som bara riktar sig till USA och vilka som vill ha folk från hela världen. Surveys4Income skryter med att man är det enda företaget i branschen som ger ut denna information och det är smidigt att veta om innan att man får göra undersökningen som svensk eftersom tid är pengar.

Slutord och pris

Surveys4Income är lite dyrare än de andra alternativen men kvalitén är också högre. Det finns mängder av bra undersökningar för oss svenskar som bara ligger och väntar. Man betalar en engångsavgift på $49.99 och sen är man medlem i resten av sitt liv. Medlemssidan uppdateras hela tiden med nya företag som tillhandahåller betalda undersökningar. Medlemsavgiften bör man snabbt kunna tjäna tillbaka på 1-2 undersökningar.

Surveys4Income betalda undersökningar
Få $55 i bonus när du kommer från betaldaundersokningar.com