SurveyStorage

Survey Storage
SurveyStorage är ett undersökningsföretag som inte lovar guld och gröna skogar. Jag gillar när man har en realistisk framtoning till vad man kan tjäna. Vi har testat de flesta programmen för betalda undersökningar och vi vet att det går att tjäna en hel del men sanningen är att de flesta som provar detta inte har så mycket tid och kommer bara jobba en timme då och då. SurveyStorage är perfekt för er som vill tjäna lite extra. Sen går det så klart att försörja sig hos SurveyStorage men då krävs det att du jobbar heltid med detta precis som vilket annat jobb som helst.

Just nu finns det 300 olika betalda undersökningar att välja på hos SurveyStorage. Eftersom undersökningar är en färskvara så kan jag garantera att innan du har hunnit göra dessa 300 så finns det massor av nya undersökningar att göra. Du kan få betalt ända upp till $125 för en undersökning men då tar det lång tid att fylla i den.

Fördelar med SurveyStorage

  • Få betalt upp till $125 per undersökning
  • Delta i fokusgrupper (upp till $150 i timmen)
  • Telefonundersökningar (upp till $120 i timmen)
  • Arbeta hemifrån när du har tid och lust
  • Få betalt för att titta på filmtrailers (upp till $25 i timmen)

Som medlem i SurveyStorage så får du access till en unik databas med företag som tillhandahåller betalda undersökningar online. Det finns en guide som hjälper dig igång första gången och förklarar precis hur du ska göra. Det får även tillgång till ett gratis program som kommer att underlätta när du fyller i undersökningar. Livstid gratis uppdateringar i databasen som hela tiden fylls på med nya undersökningar och även tillgång till en bonus area.

Kostnaden för att få tillgång till SurveyStorage är just nu $39.90 och det är väldigt billigt för vad man får. Priset har höjts från $29 till $39.90 ganska snabbt eftersom databasen hela tiden växer. Det fina med det är att när man väl är medlem så kostar det inget mer och man kan fortfarande utnyttja allt nytt som kommer helt gratis. Efter en betald undersökning så kan man redan ha tjänat igen medlemsavgiften och kan därefter börja tjäna pengar.


Besök SurveyStorage och tjäna pengar här!