Topplista

Vi har letat med ljus och lykta efter ett helsvenskt program för betalda undersökningar men tyvärr inte hittat ett vi kan rekommendera. Nackdelen med svenska program är ofta att man får poäng som sedan kan bytas mot lotter och annat trams. Det blir inget riktigt av det och är inte värt tiden. Istället har vi hittat ett flertal program i USA som fungerar hur bra som helst för oss svenskar. Dessa program kommer att förse dig med betalda undersökningar som passar just din målgrupp och du kan snabbt komma igång och tjäna pengar.
Betalda Undersökningar Topplista

  1. Paid Surveys at Home – Inte den snyggaste sidan men ett riktigt bra program för betalda undersökningar. Vi fyllde i vår första undersökning på 15 minuter och fick $20 för besväret.
  2. Surveys4Checks – Lovar inte guld och gröna skogar utan här kan du som svensk tjäna en bra extrainkomst för den tiden du har över. Över 300 olika undersökningar finns redo och det går utmärkt att göra dessa som svensk.
  3. Surveys4Income – Ett riktigt seriöst program som både har betalda undersökningar och fokus grupper. Utbetalningar via check eller Paypal. Ett bra internationellt program som tar hänsyn till var du bor och skickar endast undersökningar för din region.